hungariansurfer

Kísérlet arra, hogyan lehet egy tenger nélküli ország lakójából szörfös, nemcsak a neten... meg egy kis ez, az, főleg lila.

Megszakítás

2009.05.01. 20:55 bazsd

Köszi a bíztatást! Kitartok!!! A munkásosztály hatalomátvétele itt még várat magára. Köszi a türelmet is, időközben sikerült legyűrnöm a saját tűzfalam, és már ismét van netkapcsolatom a külvilággal. Most volt egy pár perces szakadás, de az csak a szokásos broadband-ingadozás.

A napok kiszámíthatatlan digizéssel telnek. A melóba egy hete bekapcsolódott a kombájn (harvester), de nem mindig használjuk, és mögéje is kell vagy két ember, akik szedik az elhullajtott spudokat.

A gerjeni crew számára, és nekem is, és egyáltalán mindenkinek, a tegnapi nap volt a legkeményebb. 12 óra nettó meló. Harvesterrel kezdtünk, a legtöbbször ott gyűjtögettem mögötte, déltől leálltak a gépek, az okát nem sikerült kideríteni, mert a lengyelek angol szókincse és szövegértése kb. a helymeghatározásra, a gépek nevére, és annak megértésre terjed, hogy mikor kell másnap a furgonoknál gyülekeznünk.

Déltől ismét kézi digi volt a zuhogó esőben. Csab és Patás immár vagy negyedszer eldöntötte, hogy fizunapon felmond, és megveszi a jegyet vissza. Többször a reptér mellett melóztunk, és ha elég alacsonyan, és lassan szállt volna egy gép, ők biztos felugrottak volna rá. Az hogy esőben és szélben kotorjuk a sáros krumplit, majd hat órán át, azért az tényleg sok egy kicsit. Magamon csodálkozom, hogy mindezt fizikailag és aggyal is bírom, és az immunrendszerem elképesztő teljesítményén. Megdicsérem magam J.

Jutalmunk az volt mára, május 1-re, hogy nem 6:45-kor, hanem 7:45kor kezdtünk melózni, és 3-kor zártuk a boltot.

Ígértem szkanderes képet, a Rejtő Kocsmájáhpz tartozi íme:

(Patás balról nyomja Janost. Patás melletti gyerek, Sztasek már nem tagja a kommunának, mert egy liter Dukes vodka társaságában vezette a traktort, az egyik buli után, és ezt az apró kihágást Lambert némileg zokon vette. Janos mellett Darek, az egykori UN rendfenntartó, mint kiderült, jobbján Jayson, az egyetlen helyi brit földúró köztünk.)

Ami még megérne egy posztot, hogy például a magyarok egy része miért van itt. Moldova megnyalná mind a tíz ujját, és az írógépét is, akkora szociótripp, amiket itt hallottam.

6 komment

Címkék: szívás rejtő kombájn tűréshatás kocsmája

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariansurfer.blog.hu/api/trackback/id/tr841097813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kÁzmér 2009.05.01. 21:45:03

Hogy rüheltem mindig is az "első"-zőket!
ELSŐ!

kÁzmér 2009.05.01. 21:49:07

Amúgy szép hosszú hajú gyerekek ezek itten a képen, igazi rabszolga-team...
Phil Co. biztosan megharagszik, de ideírom: osztályharc? ezeknek?
Kezdek hinni a kaszt-rendszerben...
.
Bazs természetesen kivétel.

bz007 2009.05.02. 02:40:24

Apám, micsoda egysejtű találkozó.
Izaura és Tamás bátyja hipóreklám hasonmásai...
Remélem Bazsnyák tényleg lesz valami a szörfölésböl, ellenkezö esetben... It's just a big suck. :-)

Phil Co. 2009.05.02. 04:27:02

Szóval, ahogy olvasgatlak, penge élet. Mozgás a szabad ég alatt, napfürdőzés, tornagyakorlatok... Azért a sorkatonaság nyugdíjas üdülőnek tűnik soraidat nézegetve! Ki a rekorder, aki legrégebb óta nyomja ott?
Remélem, lesznek majd surfös idők is, Apa!

bazsd · http://www.hungariansurfer.blog.hu 2009.05.02. 10:37:07

Van aki már nyolc!!! éve tolja az a outdoor activityt. Nem voltam katona, de már nem is kell lennem. Néha van egy olyan érzésem, h Lambert a légiót is megjárta, mert olyan zsírköcsög, mint a Rejtő-könyvek őrmesterei. Persze tegnap meg tudta melengetni a szívecském egy fontokkal vastagon megtömött borítékkal. Még soha, soha nem dolgoztam meg ennyire keményen zséért, minden kibaszott penijét megérdemlem!!! Csokkarokker és köszi a sok bíztatást :-) Legközelebb vm szociósabb és egy rejtősebb topikkal igyekszem előjönni. Hja az itteni arcok...

pecsi.h.zoltan (törölt) 2009.05.05. 12:36:50

figy, május 1 az nem a munka ünnepe? akkor 24 órázni kellett volna!! :P azért kitartás a rock n roll-hoz, te leszel a király a favellán papi :)
figy, Fülesnek mi az email címe? tudod, biznisz is biznisz :D hallod Füles, dobj már légyszi egy emailt, fontos lenne.
süti beállítások módosítása