hungariansurfer

Kísérlet arra, hogyan lehet egy tenger nélküli ország lakójából szörfös, nemcsak a neten... meg egy kis ez, az, főleg lila.

Huhhh (Elsősorban PD-seknek)

2009.05.31. 15:22 bazsd

(*Kicsit átfésültem a zenéket)

(** Kicsit megint átfésültem, de csak embedre cseréltem a linkeket)

Az első jerseys két hónap kb. eddig tartott a fejemben, mert a cél az volt, hogy mindenképpen visszajöjjek erre a két napra, és ismét egy szigeten birkózzak a birkóznivalókkal, de azok már jó helyen. Lesz második felvonás is, kevésbé szentimentális hangon, és rengetek megoldandó, gyakorlati problémával.

Tehát pénteken, szombaton befejeztem a másfél éve elkezdett pszichodráma kurzust. Most már nem tudtam teljesen belemerülni, kicsit benn is voltam, de kinn is. Kinn, mert úgy tűnik, ez is egy állomás volt, és benn is, hiszen ez is egy olyan dolog, ami fontos emberekhez kötődik, akikkel így, mint legutóbb, már nem fogok találkozni. És nem baj, ha ezt fáj elengedni.

 

Tulajdonképpen nem vittem magammal problémákat, ezért is félig érzetem félig kívülállónak magam a foglalkozásokon. A játékokban vállalt megszemélyesítő szerepek az más kérdés, azokban szívesen tomboltam, mint 7 éves rakoncátlan kisgyerek, (… Huhhh, baszd meg, akarom mondani, Ahaaa!) és tényleg, egy másik szerepben, mint akaratos kistesó (kb. hat éves) lelegóztam a nővérem. Úgy tűnik, a szabályelutasítás olyan erős lehetett bennem, hogy most csak ilyen szerepekre kérhettetek.

 

Eddig is elég bennfenteskedő ez a poszt, úgyhogy ezért is, meg az egymással szembeni diszkréció okán nem részletezem mi történt (semmi olyan, amire most asszociáltatok! :-)), kivéve a szombat estét, amikor foglalkozás után megtudtuk, hogy a muzsikusnak nemcsak hogy dalból van a lelke és szmoking a kabátja, hanem ráadásul, nincs is olyan haverja, akinek a vállán úgy igazán kisírhatná magát, vagy egy lilafüstöset pöfékelhetne vele (Budapest Bár Vol. 1.) Úgyhogy valszeg jól seggrészegre issza magát, és belezokog a saját, cakkosra rojtozott szélű, csikkekkel megperzselt pici szívébe. Dávid, hajrá a zongorához!

(A letöltéshez még annyi praktikum, hogy a letöltéshez egy progit is installálni kell a gépre, pl.: Bit Torrent, a linkre kattintva pedig a Torrent Details alatt a Download via torrentre klikkeljetek) 

De a provokatőrködést sem felejtem! (ha szeretnétek, lehet, h írok egy szerelem-szex-posztot – ezen meg jól ott voltam, Pécsett kb másfél éve).

 

Huhhh, és még annyi mindent kellett (?) volna elmondanom a foglalkozásokon, és plusz külön, személyesen egyeként nektek, de ezek a hülye szavak vhogy ilyenkor soha nem állnak rendbe, ahogy az a rengeteg gondolat egymást sarkára taposva ömlik a fejembe, és tulajdonképpen, ha meg is találnám a megfelelő szavakat (szavak helyett ez!), akkor sem biztos, hogy bennetek ugyanazok az érzetek, gondolatok képződnének, mint bennem, így valszeg az egész teljesen hiábavaló, és mégis pont ez ad értelmet annak, hogy porba karistoljam/karistoljunk a nyomaimat/nyomokat.

 

A több mint két évtizede elterelt, elhallgatott, elnyomott (el-…) vágyaim, személyiségem (EGÓ-m) a legtöbbször iszonyú erővel akart szavakká formálódva kiugrani a számból, és örök bölcsességként belebújni mások fejébe – még egy nagy UHHH). Minek is?!

Ezért volt jó csendesen, körben ülve elköszönni tőletek.

 

9 komment

Címkék: pszichodráma vége szentimentalista elköszönés

A bejegyzés trackback címe:

https://hungariansurfer.blog.hu/api/trackback/id/tr121155050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsd · http://www.hungariansurfer.blog.hu 2009.06.04. 13:03:58

Szóhoz sem juttok :-)!
Amúgy ez egy avatár-teszt

demizson bobby 2009.06.05. 20:20:01

A helyszínen lőném főbe azt,aki kitalálta ezt az avatár dolgot.
Most akkor elnyomok valamit, vagy éppen felszínre engedek?

whoisme 2009.06.10. 21:28:59

Hy Potato-Collector-Man(ager)!

In medias res összevisszaságban:

Hű... 1 olvasatra felfaltam a blogod... és brutális emberpróbán vagy.

Nem ismerlek mégis csakaszondom' nehogy korpa közt disznóétekként végezd, mert abból ítélve ahogyan írsz - s amennyi szót váltottunk - értékesebb ember vagy a lengyel alkoholdöntögetőknél. Bár ez igencsak szubjektív kategória... mégis mi alapján értékes egy ember?
Nem is az észt akarom osztani, csupán vmi mondatja, h lásd mikor értél zsákutcába.

Ami lényegesebb tán, s többek kíváncsiságára tart számot: Ne feledd azt a moldovai bejegyzést!

Végül: BpBár

whoisme 2009.06.10. 21:47:49

s megint... no mind1 C' est la vie.

bazsd · http://www.hungariansurfer.blog.hu 2009.06.11. 11:21:50

@whoisme: Kis túlzással, mikor értem zsákutcába? oda születtem! Ami persze nem igaz!!!
Most rengeteg minden kavarog ismét a kobakomban, visszatérve a szigetre, este igyexem megosztani egy újabb poszt formájában veletek. És télleg ..., de hát tudjátok!

whoisme 2009.06.11. 15:29:29

@bazsd: Nem hiszem, h már zsákutcában járnál... Csak azt, maradva a képzavarnál, h egy zsákutcákkal sűrűn tűzdelt útszakaszon vagy. Érdekes,h ez a szó ennyire megmaradt. =)

A gondolatkavargásokhoz később csatolok egy gondolatot... de nem hic et nunc.

demizson bobby 2009.06.12. 00:14:10

Monnyuk ilyen hendikeppel indulni az életben,mint Bazsd.....már nincs is szüksége zsákutcákra....

bazsd · http://www.hungariansurfer.blog.hu 2009.06.13. 20:02:32

@demizson bobby: Abszó-fakin-lútli ögríííí! De innen szép nyerni. Most eccere szereztem szállást és melót, a részletek a következő poszton...
süti beállítások módosítása